ASV lidmašīnā neielaiž pasažieri ar pāvu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sociālie tīkli

Ņūarkas lidostā iekāpt lidmašīnā tika aizliegts kādai pasažierei, kura tur bija ieradusies kopā ar pieaugušu pāvu, vēsta raidorganizācija BBC. Sieviete stāstīja, ka putns viņai sniedzot «emocionālu atbalstu», un piedāvāja iegādāties pāvam atsevišķu biļeti.

Taču aviokompānija «United Airlines» atteicās viņu ielaist lidmašīnā ar krāšņo putnu, jo tas esot bijis pretrunā ar aviosabiedrības noteikumiem.

Pasažiere ir Ņujorkas rajonā Bruklinā dzīvojošā māksliniece Ventiko, savukārt pāva vārds ir Deksters. Sieviete putnu paņēma no patversmes un kopš tā laika dokumentē Dekstera dzīvi sociālajos tīklos.

Vairums aviokompāniju atļauj pasažieriem ar emocionālām vai psihiatriskām problēmām atsevišķos gadījumos lidot kopā ar «terapijas dzīvniekiem». Taču šādu dzīvnieku skaits pēdējos gados aizvien pieaug, liekot domāt, ka vismaz daļa pasažieru izmanto aviokompāniju pretimnākšanu.

Foto: sociālie tīkli

2014.gadā no aviosabiedrības «US Airways» reisa tika izsēdināta kāda sieviete, kuras pieradinātā cūka Hobijs pirms lidmašīnas pacelšanās nokārtojās salonā un skaļi kvieca.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu