Norvēģijā nestrādājošas tualetes dēļ lidostā atgriežas lidmašīna ar 60 santehniķiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sestdien Oslo lidostā nācās atgriezties lidmašīnai, kurā nedarbojās tualetes. Notikumu ironisku padarīja fakts, ka tās salonā atradās apmēram 60 sertificēti santehniķi, kuri devās komandējumā uz Minheni, vēsta portāls «The Local».

Radaru uzņēmumi liecina, ka aviokompānijas «Norwegian» reiss DY1156 no Oslo uz Minheni mainīja lidojuma maršrutu un atgriezās atpakaļ Oslo lidostā apmēram 45 minūtes pēc pacelšanās.

«Norwegian» komunikācijas vadītāja Fatima Elkadi laikrakstam «Dagbladet» apstiprināja, ka lidmašīna apgriezusies netālu no Norvēģijas robežas ar Zviedriju.

Laikraksts atklāja, ka salonā atradušies 85 Norvēģijas santehnikas industrijas pārstāvji. Aptuveni 60 no tiem bija uzņēmuma «Rorkjop» darbinieki ar santehniķa kvalifikāciju.

«Salonā bija tik daudz santehniķu, bet lidmašīnai nācās atgriezties nestrādājošas tualetes dēļ. Tas liek pasmieties,» sacīja viens no pasažieriem.

«Rorkjop» vadītājs Franks Olsens laikrakstam pastāstīja, ka darbiniekiem situācija esot šķitusi uzjautrinoša. «Mēs ar prieku būtu salabojuši tualetes, bet diemžēl to var izdarīt tikai no ārpuses. Negribējām izsūtīt santehniķi 10 000 metru augstumā,» viņš pajokoja.

Lidojums tika pārcelts uz vēlāku laiku tajā pašā dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu