Losandželosas skolā sašauti divi audzēkņi

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vienā no Losandželosas skolām ceturtdien notika apšaude, kurā tika sašauti divi audzēkņi, vēstīja vietējā ziņu aģentūra CNS.

15 gadus vecs zēns tika sašauts galvā, bet 15 gadus veca meitene guva šautu ievainojumu plaukstas locītavā.

CNS ziņoja, ka ir aizturēta apšaudē aizdomās turētā persona – 15 gadus veca meitene, kas varētu būt šīs skolas audzēkne. Notikuma vietā arī tika atrasts šaujamierocis.

Paramediķi, kas tika nosūtīti uz Salvadora Kastro skolu, stāstīja, ka abi sašautie ir hospitalizēti. Zēns bija kritiskā, bet stabilā stāvoklī, savukārt meitene bija vieglāk cietusi.

11 gadus vecs zēns, 12 gadus veca meitene un 30 gadus veca sieviete «bija guvuši vieglus nobrāzumus sejas rajonā, tostarp no stikliem,» sacīja Losandželosas Ugunsdzēsības departamenta pārstāvis.

Losandželosas mērs Ēriks Garseti paziņoja, ka vēl nav noskaidrots, kā šaujamierocis nonāca skolā un vai apšaude sarīkota ar iepriekšēju nodomu.

Losandželosas Skolu policijas departaments apstiprināja, ka apšaude notikusi vienā no skolas klasēm.

Pērn novembrī Kalifornijas štata Teheimas apgabalā kāds vīrietis sarīkoja apšaudi pie skolas un vairākās citās vietās, nogalinot vismaz četrus cilvēkus un ievainojot apmēram 10, līdz policija likvidēja šāvēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu