Striptīza dejotājas Ņūorleānā protestē pret naktsklubu slēgšanu

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Striptīza dejotājas Ņūorleānā ceturtdien izgājušas ielās, lai protestētu pret vairāku naktsklubu slēgšanu Burbonu ielā, kas pazīstama ar savu raibo naktsdzīvi.

Amatpersonas šonedēļ paziņoja, ka astoņi naktsklubi franču kvartālā slēgti par pārkāpumiem, kas saistīti ar prostitūciju un narkotikām. Taču vairākiem no šiem klubiem jau atļauts atsākt darbu.

Simtiem cilvēku - striptīza dejotājas, klubu darbinieki un citi atbalstītāji - protestēja pret klubu slēgšanu, izkliedzot saukļus - «Striptīza dejotāju tiesības ir cilvēktiesības» un «mans ķermenis nav nelegāls».

Protestētāji sūdzējās, ka klubu slēgšana nozīmē zaudētas darbavietas un ka varasiestādes cenšas padarīt franču kvartālu pārāk draudzīgu ģimenēm.

«Mēs protestējam, jo viņi mēģina slēgt lielāko daļu klubu Burbonu ielā, lai padarītu to par kaut kādu Disnejlendas kruīza kuģa ostu,» sacīja viena no eksotiskajām dejotājām, kura bija ieradusies uz demonstrāciju.

Viens no protestētāju plakātiem vēstīja, ka «Burbonu iela nav Sezama iela», ironiski norādot uz izglītojošo bērnu seriāli «Sesame Street».

Savukārt kāds cits plakāts, kas bija pacelts tieši aiz muguras diviem policistiem, deklarēja: «Pupi ir satriecoši!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu