Maskavas lidostās aiztur vairāk nekā 100 reisus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 5.februārī, Maskavas lidostās aizturēti vai atcelti vairāk nekā 100 lidojumi, vēsta portāls «Gazeta.ru». Kā ziņots iepriekš, aizvadītajā nedēļas nogalē Maskava piedzīvoja intensīvāko snigšanu, kāda fiksēta meteoroloģisko novērojumu vēsturē.

Tas visvairāk skāris Šeremetjevas starptautisko lidostu, kur uz vēlāk laiku pārcelti 55 lidojumi.

Nedēļas nogalē pārcelti vai atcelti tika gandrīz 140 lidojumi.

Kā vēsta Krievijas mediji, laika apstākļu dēļ dzīvību zaudējis viens cilvēks, bet vēl vairākiem bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Krievijas meteoroloģiskais dienests paziņojis, ka 24 stundu laikā nokrišņu daudzums Maskavā pārsniedzis pusi februāra normas. Līdz svētdienas rītam Krievijas galvaspilsētā izveidojušās vairāk nekā 40 centimetrus dziļas kupenas, nolūzuši 360 koki.

«Viens cilvēks gājis bojā, kokam uzkrītot uz elektrolīnijas vadiem,» sociālajā tīklā «Vkontakte» raksta Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins, aicinot cilvēkus «turēties tālāk no kokiem un vadiem».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu