Ūdenslīdēji Igaunijā pārstāj meklēt pēdējo ledū ielūzušā mikroautobusa pasažieri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspar Pokk, postimees.ee

Ūdenslīdēji Igaunijā trešdienas rītā turpināja meklēt pēdējo otrdien ledū ielūzušā mikroautobusa pasažieri, taču pēc vairākām stundām paziņoja par aktīvās meklēšanas fāzes pārtraukšanu, ziņo «Postimees». Otrdien no ūdens tika izceltas trīs traģēdijā bojā gājušo mirstīgās atliekas, vēsta Igaunijas raidsabiedrība ERR.

(Papildināta ziņa.)

Ūdenslīdēji pārbaudīja mikroautobusu un tuvāko 15 metru apkārtni, taču pēdējā pasažiera mirstīgās atliekas tā arī neatrada. Glābēji pieļauj, ka līķi varētu būt aiznesuši viļņi.

Kā iepriekš ziņoja LETA, Igaunijas rietumu piekrastē starp Munalaidas ostu un nelielo Manilaidas salu Pērnavas līča rietumdaļā otrdien ledū ielūza mikroautobuss, kurā atradās seši cilvēki, un divus no viņiem - sievieti un vīrieti - izdevies izglābt, bet pārējie četri nogrima dzelmē.

Mikroautobuss nogrima otrdien ap plkst.12. Pirmo divu bojā gājušo mirstīgās atliekas no ūdens izceltas trīs stundas vēlāk, savukārt trešais bojā gājušais atrasts neilgi pēc plkst.19 vakarā.

Visi dzīvību zaudējušie cilvēki ir vīrieši.

Trešdien notikuma vietā bija atstātas sveces un ziedi, pieminot bojāgājušos.

Savukārt šajā incidentā izglābtie divi cilvēki otrdien nogādāti Pērnavas slimnīcā.

Kā otrdien vēstīja LETA, nav skaidrs, kāpēc mikroautobuss braucis pa ledu, jo nekādas ledus trases šai rajonā nav.

Kā Igaunijas medijiem stāstīja vietējie iedzīvotāji, mikroautobuss vispirms devies uz prāmi, kam bija jāatiet uz Kihnu salu, bet pēc tam nez kāpēc mainījis virzienu un izbraucis uz ledus, acīmredzot cerot doties uz Manilaidu.

Igaunijas policija sākusi noskaidrot notikušā detaļas. Šobrīd incidents uzskatāms par nelaimes gadījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu