Bērns kliedz visu transatlantiskā reisa laiku; pasažieri to nodēvē par «lidojumu no elles»

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AXEL HEIMKEN / DPA

Kāds trīs gadus vecs zēns kliedzis un ālējies gandrīz visu transatlantisko lidojumu no Vācijas uz ASV, kas ilga astoņas stundas. Vairāki minētā reisa pasažieri piedzīvoto raksturojuši ar vārdiem «lidojums no elles», vēsta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Kā vēsta medijs «Inside Edition» nepatīkamos mirkļus lidsabiedrības «Lufthansa» pasažieri piedzīvojuši pagājušā gada 26.augstā, aviokompānijas reisā uz Ņujorku.

«Viņš rāpās uz krēsliem, nemitīgi kliedza un skraidīja pa lidmašīnu,» notikušo atceras Šeins Taunlijs, kurš bija viens no minētā reisa pasažieriem.

Zēna māte vairākas reizes esot neveiksmīgi mēģinājusi zēnu nomierināt. Viņa lidmašīnas stjuartēm arī esot skaidrojusi, ka viņas dēlam esot «uzvedības problēmas».

Taunlijs norāda, ka esot izskatījies, ka bērna māte esot pieradusi pie šādas dēla uzvedības.

Bērnu ārste Perija Klāsa skaidro, ka bērni tāpat vien lidmašīnās nekliedzot un neraudot.

Šādai bērna uzvedībai lidmašīnā var būt vairāki iemesli – bērnam var sāpēt ausis no spiediena maiņas, esot gaisā. Bērna neapmierinātību var izraisīt arī svešu cilvēku klātbūtne, nepazīstamas smakas un trokšņi lidmašīnā, kā arī tas, ka bērnam ilgstoši jāsēž vienā pozā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu