CNN: Millers interesējas par Trampa znota biznesa sakariem ārzemēs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īpašais prokurors Roberts Millers, kurš izmeklē Krievijas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanu procesā, izskata Savienoto Valstu prezidenta Donalda Trampa znota un padomnieka Džareda Kušnera centienus ārzemēs iegūt finansējumu savai firmai, pirmdien vēstīja ASV telekanāls CNN.

Iepriekš bija zināms, ka izmeklēšana koncentrējusies tikai uz Kušnera sakariem ar Krieviju, tomēr tagad tie tiek izmeklēti arī citās valstīs, tostarp Ķīnā. Millers interesējas par Kušnera darbību pārejas komandā pēc Trampa uzvaras vēlēšanās 2016.gada novembrī.

Millera komanda koncentrējas uz Kušnera centieniem iegūt finansējumu viņa vadītās kompānijas «Kushner Companies» nekustamo īpašumu projektam Ņujorkā, ziņoja CNN, atsaucoties uz avotiem, kas informēti par izmeklēšanu.

Nav zināms, kas pamudinājis Milleru izmeklēt Kušnera centienus iegūt finansējumu.

CNN vēstīja, ka Millera komanda vēl nav kontaktējusies ar Kušnera firmu vai pieprasījusi tās vadītāju iztaujāšanu.

Kušners spēlēja nozīmīgu lomu Trampa pārejas komandas sakaros ārvalstīm. Pārejas perioda laikā viņš esot runājis ar vairāk nekā 50 kontaktpersonām no vairāk nekā 15 valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu