Baznīca Pensilvānijā aicina ticīgos nest savus ieročus uz iesvētīšanu

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Allen G. Breed / TT NYHETSBYRÅN

Pensilvānijas štata pilsētā Ņūfaundlendā esošā «Pasaules miera un vienotības patvēruma» baznīca aicinājusi draudzes locekļus nest savas triecienšautenes uz baznīcu iesvētīšanai, vēsta medijs «Sky News».

«Pasaules miera un vienotības patvērums» plāno ticīgo ieročus svētīt, īstenojot «apņemšanās ceremoniju», kas cilvēkam uzliek pienākumu ar savu ieroci aizstāvēt savu ģimeni un sabiedrību kopumā.

Baznīcas aicinājumā teikts, ka «apņemšanās ceremonijā» paredzēts iesvētīt pusautomātiskās triecienšautenes «AR-15» un citus ieročus.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā Floridā notikušajā apšaudē ar «AR-15» bruņojies jaunietis nošāva 17 cilvēkus.

«Pasaules miera un vienotības patvēruma» pārstāvji uzsver, ka triecienšautene «AR-15» simbolizējot Bībelē minēto dzelzs šķēpu, kas cilvēkiem nepieciešams, lai stātos pretī ļaunumam un sakautu to.

Baznīcas pārstāvji norāda, ka «AR-15» esot ieplānota jau pirms vairākiem mēnešiem, un šā ieroča izmantošana Floridas slaktiņā esot tikai sakritība, kuras dēļ baznīca netaisoties pasākumu atcelt.

«Pasaules miera un vienotības patvēruma» paziņojumā arī norādīts, ka ceremonijā gaidīti arī tie cilvēki, kuriem nav ieroču, tomēr kā pierādījumu labai gribai viņiem būtu vēlams iegādāties dāvanu karti ieroču veikalā, kas apliecinātu viņu vēlmi apgādāties ar «dzelzs šķēpu» jau tuvākajā nākotnē.

«Apņemšanas ceremonija» baznīcā notiks 28.februārī.

Par sektu uzskatīto «Pasaules miera un vienotības patvērumu» dibinājis pašpasludināts mesija Sans Muns Mūns, un šobrīd baznīcu vada viņa dēls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu