Beidzot atrasts bezpajumtnieks, kurš no Parīzes lidostas nozaga pusmiljonu eiro (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Francijas policijai beidzot izdevies atrast bezpajumtnieku, kurš decembra sākumā no inkasācijas biroja Šarla de Golla lidostā nozaga nepilnu pusmiljonu eiro, vēsta portāls «The Local». Tomēr nozagtā nauda tā arī nav atradusies.

Agrā 8.decembra rītā 40 līdz 50 gadus vecs bezpajumtnieks pārmeklēja atkritumu urnas lidostas terminālī 2F, blakus inkasācijas uzņēmuma «Loomis» birojam. Kādā brīdī vīrietis atspiedies pret «Loomis» biroja durvīm un, viņam par pārsteigumu, durvis atvērušās. Pēc durvju atvēršanās vīrietis nolicis savu čemodānu un devies iekšā birojā. Pēc brīža viņš no tā iznācis, nesot rokās divas somas, pilnas ar naudu.

Kopš tā laika likumsargi vīrieti vairs netika redzējuši.

Taču šonedēļ vietējos medijos izskanēja ziņas, ka viņu izdevies atrast bezpajumtnieku patversmē Lakurnēvā, komūnā uz ziemeļiem no Parīzes. Viņu arestēja pēc vienkāršas identitātes pārbaudes.

Vīrietis atzina, ka esot policijas meklētais zaglis. Kad viņam jautāja, kas noticis ar guvumu, vīrietis policijai stāstīja, ka esot ticis nolaupīts, piekauts un aplaupīts. Laupītāji paņēmuši lielāko daļu naudas, viņš teica.

Bezpajumtnieks atzina, ka nelielu daļu naudas esot iztērējis un vēl mazliet iedevis saviem draugiem.

Naudu atrast nebūs viegli. Naudas maisi nebija aprīkoti ar izsekošanas ierīcēm, un tajos arī nebija neizdzēšamās tintes, kas ļautu vēlāk identificēt nozagtās banknotes.

«Šķiet, ka todien nozagtā nauda bija tikko savākta, un tāpēc banknotes nav izsekojamas,» laikrakstam «Le Parisien» teica informācijas avots policijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu