Policija Portugālē un Spānijā konfiscē 2,5 tonnas «Krusttēva» kokaīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ARMANDO FRANCA / TT NYHETSBYRÅN

Spānijas un Portugāles policija kopīgā operācijā konfiscējusi 2,5 tonnas kokaīna, kas bija iesaiņotas paciņās, uz kurām redzami leģendārās mafijas tēmai veltītās filmas «Krusttēvs» («The Godfather») logotips un galvenās lomas atveidotāja Marlona Brando attēls, ziņo tīmekļa medijs «The Local».

Divas tonnas kokaīna konfiscētas noliktavā netālu no Lisabonas, bet vēl pustonna kokaīna bija noslēpta automašīnā, kas No Portugāles iebrauksi Spānijas provincē Badahosā.

Savukārt uz citām kokaīna paciņām redzami dažādi populāru automašīnu zīmoli, tostarp «Mini» un «Rolls-Royce».

Portugāles policijas narkotiku apkarošanas struktūrvienības pārstāvji uzskata, ka konfiscētās narkotikas vispirms bija plānots nogādāt Spānijā, lai no turienes tās izplatītu visā Eiropā.

Pretnarkotiku reidā policija aizturējusi desmit cilvēkus, galvenokārt Kolumbijas un Spānijas pilsoņus.

Policija uzskata, ka šie cilvēku varētu būt darbojušies Madridē bāzētā narkotiku kontrabandas grupējumā, kas pēc šīs policijas operācijas īstenošanas uzskatāms par sagrautu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu