Krievijas Ārlietu ministrija izsauc Lielbritānijas vēstnieku

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tabyldy Kadyrbekov / RIA Novosti

Krievijas Ārlietu ministrija sestdien uz sarunām izsaukusi Lielbritānijas vēstnieku Loriju Bristovu, vēsta Krievijas mediji.

Bristovs uz sarunām izsaukts šonedēļ jau otro reizi un sagaidāms, ka viņš tiks informēts par Maskavas atbildes pasākumiem pret Lielbritāniju saistībā ar tās lēmumu izraidīt 23 krievu diplomātus pēc bijušā Krievijas dubultaģenta Sergeja Skripaļa saindēšanas.

Krievijas Ārlietu ministrijas preses sekretāre piektdien paziņoja, ka lēmumi par Maskavas atbildes pasākumiem ir pieņemti un drīz ar tiem tiks iepazīstināta Londona.

Lielbritānijas premjerministre Terēza Meja trešdien paziņoja, ka par Skripaļa un viņa meitas saindēšanu atbildīga ir Krievija un ka no Lielbritānijas tiks izraidīti 23 krievu diplomāti.

Lielbritānijas ārlietu ministrs Boriss Džonsons piektdien atzina - ir «lielā mērā iespējams», ka nervus paralizējošo vielu uzbrukumā Skripaļam licis izmantot Krievijas prezidents Vladimirs Putins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu