Jaunzēlandes pasts piegādā sūtījumu uz «fermu gara piebraucamā ceļa galā netālu no kroga»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaunzēlandes pasts

Jaunzēlandes pasts veiksmīgi piegādājis paciņu kādam pārim, kaut arī sūtītājs adreses vietā bija atstājis vien šādus norādījumus: «ferma, kas atrodas gara piebraucamā ceļa ar govīm galā, pretī krogam vai apmēram tā», vēstī «The Guardian».

Sūtījums nonāca pasta centrā Jaunzēlandes lauku ciemā Kastā. Tajā ietilpst Kastas pasta nodaļa, kas apkalpo 450 ciema iedzīvotājus. Parasti sūtījumi ar nepareizi norādītu adresi tiek atgriezti sūtītājam. Taču šoreiz centra menedžere Tamija Makgrata nolēma sociālajos tīklos vērsties pēc palīdzības, lai atrastu adresātus - «Keju un Filipu».

Dažas stundas vēlāk pastā pieteicās kāds vīrietis vārdā Filips, kurš dzīvo netālu no kroga un savā īpašumā tur govis. Tā paciņa nonāca iecerēto adresātu rokās.

Vēlāk noskaidrojās, ka sūtītāja bija apmēram 70 gadus vecā Airīna Mīkingsa, kura vairākas reizes ar vedeklu bija vakariņojusi pie pāra. Lai arī Mīkingsa ir gandrīz akla, viņa kā pateicības dāvanu bija sagatavojusi paštaisītu virtuves dvielīti un priekšautu, ko centās aizsūtīt pa pastu.

«Facebook» ierakstu komentēja citu lauku pasta nodaļu darbinieki, kuri arī saskārušies ar līdzīgiem gadījumiem. «Es strādāju Balklutas pasta nodaļā,» raksta Melānija Daltone.

«Pirms vairākiem gadiem saņēmām vēstuli, ko vajadzēja nogādāt uz «veco māju ar skaisto dārzu otrpus ceļam, kur ir lielais, baltais āzis ar vienu ragu».»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu