Indijā pazudusī Latvijas pilsone joprojām nav atrasta

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Indijas policija

Joprojām nav atrasta 33 gadus vecā Latvijas pilsone Līga Skromane, kura 14.marta rītā izgāja no Dharmas Ajūrvēdas un dziedniecības centra Indijā un tā arī neatgriezās.

Līga Skromane ar māsu Ilzi bija devušās uz sešas nedēļas ilgu ajūrvēdiskās ārstēšanas kursu Keralas štatā Indijā. Agrā trešdienas rītā Līga izlaida jogas nodarbību, aizbildinoties ar galvassāpēm.

Bez vēsts pazudušās sievietes māsa Thiruvananthapuramā sarīkoja preses konferenci, vēsta portāls «Irish Mirror».

«Tajā rītā viņa palika gultā tā vietā, lai sagatavotos jogas nodarbībai plkst.6.30. Viņa teica, ka viņai sāpot galva un viņa gribot atgulties. Plkst.7.30, kad es atgriezos, viņas tur vairs nebija,» sacīja Ilze.

Kāds rikšas vadītājs esot sacījis, ka Līga lūgusi aizvest viņu uz pludmali, taču neesot varējusi pateikt, uz kuru no tuvējām pludmalēm viņa vēlas doties. «Kad vadītājs pateica vairākus nosaukumus, viņa izvēlējās par labu Kovalamai. Mēs uzreiz devāmies uz pludmali un sākām viņu meklēt, taču nevarējām atrast,» norāda māsa. «Viņa ir ļoti ievainojama un maiga, visiem uzticas. Visvairāk baidos, ka kāds pie viņas vērsās ar sliktiem nodomiem.»

Māsa atklāja, ka pazudusī sieviete cietusi no depresijas.

Sievietes meklēšanā iesaistījusies vietējā policija. Likumsargi norāda, ka Līga centrā atstāja visas savas mantas, tostarp pasi. Līdzi viņai bijuši tikai apmēram 20 eiro skaidrā naudā.

«Irish Mirror» ziņo, ka Indijā ieradies Līgas vīrs, kurš piedalās meklēšanā.

Māsas Keralā ieradās 2.februārī, bet ārstēšanas kursu sāka 21.februārī. Māsas ir latvietes, taču vairākus gadus dzīvo Īrijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu