Bijusī «Playboy» modele stāsta par dēku ar Trampu un atvainojas Melānijai

TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix, Vida Press

Bijusī žurnāla «Playboy» modele Karena Makdugala intervijā ceturtdien pastāstīja par pirms vairāk nekā desmit gadiem it kā notikušu dēku desmit mēnešu garumā ar ASV prezidentu Donaldu Trampu, kā arī atvainojās viņa sievai Melānijai.

«Ko citu var pateikt, kā vien to, ka man ir ļoti žēl,» Makdugala sacīja intervijā, kas tika pārraidīta ceturtdienas vakarā. «Man ir ļoti žēl. Es negribētu, ka man to nodara.»

Makdugalas pirmie komentāri televīzijā par 2006. un 2007.gadā notikušo dēku izskan pāris dienas pēc tam, kad viņa vērsās tiesā pret izdevniecību «American Media», kam pieder tabloīds «National Enquirer», lai tiktu anulēta vienošanās par tiesībām uz viņas stāstu, ko viņa pārdeva pirms 2016.gadā notikušajām ASV prezidenta vēlēšanām.

Tramps ir noliedzis, ka viņam būtu bijusi dēka ar Makdugalu, kā arī vēl viena dēka ar pornozvaigzni Stefāniju Klifordi, kas zināma kā Stormija Danielsa. Arī viņa cenšas panākt, lai tiktu anulēts viņas pirms vēlēšanām parakstīts konfidencialitātes līgums.

Makdugala uzsvēra, ka nevēlas nopelnīt naudu no savas dēkas ar Trampu. Dēka sākusies, kad viņa satika Trampu «Playboy» savrupmājā Losandželosā gadu pēc Trampa laulībām ar Melāniju.

«Es gribu atgūt savas tiesības [uz stāstu], pierādīt, ka līgums ir nelikumīgs, ka es tiku piekrāpta, un atgriezties pie savām darīšanām. Punkts,» viņa paziņoja.

Viņa arī atklāja, ka attiecības ar Trampu bijušas labprātīgas un mīlestības pilnas, un viņi tikušies «vismaz piecas reizes mēnesī».

Makdugala arī pavēstīja, ka Tramps viņu iepazīstināja ar saviem vecākajiem bērniem un salīdzinājis viņu ar savu meitu Ivanku.

«Viņš sacīja, ka esmu skaista tāpat kā viņa,» sacīja Makdugala. «Daudz salīdzināšanas nebija, bet nedaudz bija. Es daudz dzirdēju par viņu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu