Dzīvesbiedrs pieļauj, ka Indijā pazudusī Līga kļuvusi par orgānu tirgotāju upuri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Indijā pazudušās latvietes Līgas Skromanes dzīvesbiedrs Endrū Džordans paudis bažas, ka sieviete varētu būt kļuvusi par orgānu tirgotāju upuri. Šādu versiju viņš izteicis intervijā laikrakstam «Irish Sunday Mirror».

33 gadus vecā Latvijas pilsone pazuda 14.martā pēc iziešanas no ajūrvēdas centra Keralas štatā, Indijā. Skromane, kas cieš no smagas depresijas, atstājusi ajūrvēdas centru Pothenkodes ciematā. Kāds autorikšas vadītājs pastāstījis policijai, ka viņš aizvedis Līgu uz netālo Kovalamas kūrortu, taču arī tur policija nav spējusi Līgu atrast.

35 gadus vecais īrs Džordans nopircis reklāmas laukumus vairākos Indijas laikrakstos un plāno atgriezties kūrortā, kur sieviete pēdējoreiz tika redzēta.

«Tikpat kā neesmu gulējis, domājot, kas ar viņu varētu būt noticis,» Džordans teica intervijā «Irish Sunday Mirror». «Esmu izstaigājis tās mazās ieliņas. Domāju, ka ir liela iespēja, ka viņa tika nolaupīta. Nav noslēpums, ka melnajā tirgū darbojas daudz orgānu tirgotāju no šīs valsts.»

«Varbūt kāds viņu tur krātiņā +35 grādu karstumā. Tādas domas ir manā galvā,» viņš sacīja.

Neilgi pēc Skromanes pazušanas Droždans Kovalamas ielās izlīmēja plakātus un runāja ar vietējiem iedzīvotājiem, cerot iegūt informāciju par pazudušo sievieti. Taču pēc konflikta ar policijas izmeklētājiem viņu nosūtīja atpakaļ uz Īriju.

Džordans intervijā sacīja, ka cerot turpināt meklējumus Indijā. Viņš pauda pārliecību, ka Līga joprojām ir dzīva.

Skromane un Džordans iepazinās pirms pieciem gadiem un drīz pēc tam sāka dzīvot kopā, norāda laikraksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu