Sīrija atsauc ziņas par naktī notikušo raķešu triecienu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sīrijas valsts mediji otrdien atsauca iepriekš izplatītās ziņas par Homsas provincē, valsts vidienē, it kā notikušo raķešu triecienu, skaidrojot, ka Sīrijas pretgaisa aizsardzības sistēma aktivizēta pēc viltus trauksmes.

(Ziņa papildināta ar jaunāko informāciju.)

«Aizvadītajā naktī viltus trauksmes dēļ par Sīrijas gaisa telpas pārkāpšanu tika iedarbinātas pretgaisa aizsardzības sistēmas sirēnas un izšautas vairākas raķetes,» avots armijā apliecināja ziņu aģentūrai SANA.

«Sīrija nav bijusi pakļauta uzbrukumam no ārpuses,» norādīja avots.

SANA pagājušajā naktī ziņoja, ka Sīrijas pretgaisa aizsardzība notriekusi raķetes, kas bija izšautas uz Šairatas aviobāzi Homsas provincē.

Sīrijas valsts televīzija ziņoja, ka valsts pretgaisa aizsardzība saskārusies ar jaunu «agresiju».

ASV, Francija un Lielbritānija sestdien veica gaisa triecienus Sīrijas prezidenta Bašara al Asada režīma spēkiem, šādi reaģējot uz apsūdzībām par ķīmisko uzbrukumu Dumas pilsētā pie Damaskas.

Šomēnes četras Irānas militārpersonas gāja bojā gaisa triecienā Sīrijas aviobāzei T4 Homsas provincē. Sīrija un tās sabiedrotie Irāna un Krievija vainoja šajā uzbrukumā Izraēlu, kura neapstiprināja un arī nenoliedza, ka būtu to īstenojusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu