Vardarbības vilnis Londonā: sašauti 13 un 15 gadus veci zēni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scnapix

Svētdien Londonas ziemeļrietumos tika sašauti 13 un 15 gadus veci zēni, kas tagad atrodas slimnīcā, ziņo raidorganizācija BBC. Sestdienas vakarā uz ielas Sautvarkas rajonā tika nošauts 17 gadus vecais Rihjems Einsvorts Bārtons. Šogad strauji pastiprinājusies vardarbība Londonas ielās, kas prasījusi vairāku desmitu cilvēku dzīvības. Daudzi no mirušajiem un cietušajiem ir jaunieši.

15 gadus vecais zēns svētdien ap plkst.13.15 ievainots tika atrasts uz ielas. Pēc dažām minūtēm uz tās pašas ielas ar šautām brūcēm tika atrasts arī 13 gadus vecs zēns.

Palmerstonas ceļš, kur abi jaunieši tika sašauti, svētdien bija norobežots un tur atradās daudzi policisti.

Jaunākajam puisim bija skrots atstāta brūce galvā. Arī vecākais bija guvis savainojumus galvā. Tomēr patlaban neviena ievainotā jaunieša dzīvībai briesmas nedraud, apliecināja policija.

13 gadus vecajam zēnam «palaimējās palikt dzīvam», sacīja notikušā aculiecinieks - tuvējā veikala īpašnieks. Viņš pieļāva, ka skrots viegli skāra zēna pakausi.

«Viņš turēja noliektu galvu. Es nevarēju saskatīt seju, bet viņa baltais T-krekls bija noklāts ar asinīm,» stāsta aculiecinieks.

Svētdienas pievakarē citā Londonas vietā notika vēl viena apšaude, kurā cieta 22 gadus vecs cilvēks, taču ievainojumi nebija dzīvībai bīstami.

Vēlāk Londonas ziemeļrietumos kāds 43 gadus vecs vīrietis tika sadurts. Viņa veselības stāvoklis pašlaik ir stabils.

Saistībā ar svētdien notikušajām apšaudēm neviens vēl nav aizturēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu