Igaunijā zagļi uzspridzina «Swedbank» bankomātu

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees

Naktī uz trešdienu zagļi Arevetā, Jervas apriņķī, uzspridzinājuši veikala ēkā ierīkotu bankomātu, vēsta portāls «Postimees».

(Papildināta ziņa.)

Kāds vietējais iedzīvotājs stāsta, ka naktī esot dzirdējis skaļu sprādziena troksni. Pēc tam veikalā sākusi skanēt trauksmes sirēna.

Notikuma vietā noskaidrojās, ka pagaidām nezināmi noziedznieki bija uzspridzinājuši bankomātu, kura vietā veikala ēkas sienā bija palicis caurums. Blakus esošajam logam bija izkritis stikls.

Veikala autostāvvietā uz zemes mētājās stikla gabali un bankomāta fragmenti, kā arī vairākas banknotes.

Policija izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.1:58. «Pašlaik noskaidrojam, kādas sprāgstvielas tika izmantotas un kāds ir zaudējumu apmērs,» norādīja policijas preses sekretāre.

Incidentā neviens cilvēks nav cietis.

Nav zināms, cik daudz naudas sprādziena sarīkotāji nozaguši.

Netālu no veikala dzīvojošā Marija Mjae «Postimees» stāsta, ka vēl pirms sprādziena esot manījusi aizdomīgas darbības veikala tuvumā. Viņa uzņēma vairākas fotogrāfijas, kas nodotas policijai un varētu palīdzēt vainīgo noskaidrošanā.

Vietējais iedzīvotājs Karme Tomulla uzskata, ka diez vai zagļi cerēja uz lielu «lomu» tik nelielā pilsētā kā Areveta. «Ja jau var tā vienkārši spridzināt, tad kas būs tālāk?» viņš bažās.

Arevetas iedzīvotāja Helle Leonīda Antona atzīst, ka notikušais viņu esot pamatīgi nobiedējis. «Briesmīgi, negribas vairs te dzīvot,» viņa teica.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu