Obamu pārim jauna karjera: viņi kļūs par «Netflix» filmu producentiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Video straumēšanas pakalpojums «Netflix» pirmdien paziņoja, ka noslēdzis līgumu ar bijušo ASV prezidentu Baraku Obamu un pirmo lēdiju Mišelu Obamu. Līgums noslēgts uz vairākiem gadiem, un tā ietvaros Obamas darbosies kā producenti dažādos «Netflix» seriālos un filmās, vēsta «The Washington Post».

Baraks un Mišela Obamas veidos seriālus, dokumentālos seriālus, dokumentālās filmas, pilnmetrāžas filmas un «seriālus bez iepriekš sagatavota scenārija», kā Holivudā mēdz dēvēt realitātes šovus. Pagaidām nav zināms, vai Obamu pāris filmēsies kādā no topošiem video projektiem.

«Viens no vienkāršajiem priekiem laikā, kad bijām valsts dienestā, bija iepazīšanās ar fascinējošiem visu dzīvesgājumu cilvēkiem un palīdzēšana iepazīstināt plašāku sabiedrību ar viņu pieredzi,» ar «Netflix» starpniecību izlaistā paziņojumā norāda Baraks Obama. «Tāpēc mēs ar Mišelu priecājamies par iespēju sadarboties ar «Netflix». Mēs ceram kultivēt talantīgās, iedvesmojošās un radošās balsis, kas vairo empātiju un sapratni cilvēku starpā, kā arī palīdz viņiem dalīties savos stāstos ar visu pasauli.»

Pirms līguma noslēgšanas Obamas izveidoja producentu kompāniju «Higher Ground Prods».

Pagaidām gan maz zināms par to, kāda veida filmas un seriālus Obamu pāris producēs.

Bijušie prezidenti bieži vien pēc prezidentūras beigām izdod autobiogrāfijas, taču Obama ir pirmais, kas noslēdzis tāda apmēra līgumu ar video satura veidotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu