Melānija Trampa pirmoreiz pēc operācijas parādās sabiedrībā

TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scnapix

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa parādījusies sabiedrībā pirmo reizi, kopš viņai maija vidū tika veikta operācija. Melānija Trampa kopā ar savu vīru ASV prezidentu Donaldu Trampu Baltajā namā pirmdien apmeklēja pasākumu, kurā tika godinātas kritušo ASV karavīru ģimenes, ziņoja telekanāls CNN.

Jau vēstīts, ka 48 gadus vecajai Trampai 14.maijā tika veikta embolizācija, lai ārstētu nieru slimību. Šī procedūra parasti tiek izmantota audzēju ārstēšanā.

Tas, ka Trampa kopš operācijas nepiedalījās publiskos pasākumos, medijos izraisīja dažādus pieņēmumus, tostarp, ka viņas veselības problēmas ir lielākas, nekā atzīst Baltais nams, vai ka viņa ir atstājusi Balto namu.

Svētdien tika paziņots, ka Melānija Trampa nepavadīs Donaldu Trampu uz 8. un 9.jūnijā paredzēto G7 samitu Kanādā un 12.jūnijā Singapūrā plānoto tikšanos ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu.

Slovēnijā dzimusī bijusī modele ir Donalda Trampa trešā sieva. Pārim ir 12 gadus vecs dēls vārdā Barons.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu