Ieskaties: krāšņais kūrorts, kurā tiksies Tramps un Kims

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV un Ziemeļkoreja vienojušās par gaidāmā samita norises vietu - Donalds Tramps un Kims Čenuns tiksies «Capella Hotel» viesnīcā Sentosas salā Singapūrā, otrdien paziņoja Baltā nama preses sekretāre Sāra Sandersa.

Greznai muižai līdzīgā pieczvaigžņu viesnīca ar sarkanu dakstiņu jumtu atrodas gleznainajā Sentosas salā. Salu, kurā atrodas vairāki kūrorti, viesnīcas, divi golfa laukumi un atrakciju parks, iecienījuši tūristi.

ASV un Ziemeļkorejas amatpersonas pirms tam apsvēra citas vietas, kurās varētu rīkot vēsturisko samitu. Sākumā favorīts bija milzīgā «Shangri-La» viesnīca, kur 2015.gadā Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins tikās ar Taivānas līderi.

Ziemeļkorejas galvenais apsvērums vietas izvēlē bija iespēja ievērot stingru drošību, raidorganizācijai CNN pavēstīja anonīmi informācijas avoti.

Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušonedēļ ASV un Ziemeļkorejas delegācijas tur tikās četras reizes, lai izrunātu ar samita rīkošanu saistītos jautājumus.

Trampa un Kima tikšanās notiks 12.jūnijā plkst.9.00 pēc vietējā laika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu