Trampa komanda neatbalsta viņa plānu tikties ar Putinu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CARLOS BARRIA / REUTERS

ASV prezidenta Donalda Trampa palīgi Baltajā namā faktiski sabotējuši viņa ieceri sākt gatavot tikšanos ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu pēc novembrī notikušā Vjetnamas samita, tā, atsaucoties uz avotiem ASV prezidenta administrācijā, ziņo «The Washington Post».

Neraugoties uz to, ka Donalds Tramps nepārprotami izteicis vēlmi sākt gatavot šādu tikšanos, viņa personāls šo ieceri ignorējis. «Pēc šīs tikšanās [Vjetnamā] prezidents teica, ka gribētu uzaicināt Vladimiru Putinu uz Balto namu. Mēs to ignorējām un nolēmām pagaidīt, vai viņš ar šādu ierosinājumu nenāks klajā atkārtoti», «The Washington Post» sacījis kāds vārdā neminēts augsta ranga ierēdnis.

Laikraksts vēsta, ka šis nav pirmais gadījums, kad ASV prezidenta Donalda Trampa komandā pastāv domstarpības «Krievijas jautājumā». Taču vienlaikus ir zināms, ka jūlijā Tramps Eiropā tiksies ar Krievijas prezidentu.

11. un 12.jūlijā ASV prezidents ieradīsies Briselē, lai piedalītos NATO samitā. Šīs pašas Eiropas vizītes laikā Donalds Tramps, visticamāk, tiksies arī ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, taču tikšanās laiks un vieta pagaidām nav zināmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu