Maskavas centrā taksometra vadītājs uzbrauc gājējiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://lentach.media

Krievijas galvaspilsētas Maskavas centrā kāds taksometra vadītājs šodien ar savu automašīnu iebraucis futbola līdzjutēju pūlī, notriecot piecus cilvēkus pie ēku kompleksa «Gostiny dvor» [«Гостиный двор»]. Vēlāk daži mediji ziņojuši par astoņiem cietušajiem, taču iespējams, to skaits ir vēl lielāks.

Ziņu aģentūra TASS vēsta, ka Iļjinkas ielā 4 taksometrs vispirms ietriecies ceļa zīmē, bet pēc tam uzbraucis uz ietves, kur saskaņā ar provizoriskām ziņām cietuši septiņi cilvēki.

Vēlāk izskanējusi versija, ka taksometra vadītājs bijis alkohola reibumā. Viņš mēģinājis bēgt, taču garāmgājēji vainīgo šoferi aizturējuši. Pašlaik vīrietis ir nogādāts vietējā policijas nodaļā, kur turpinās apstākļu noskaidrošana.

Krievijas mediji vēsta, ka taksometru vadījis kāds 1990.gadā dzimis Kirgizstānas pilsonis, kurš jau sniedz liecības. Par notikušo ir ierosināta krimināllieta. Cietušo gājēju vidū ir vairāki Meksikas futbola līdzjutēji. Kāda sieviete, kurai viņš uzbrauca, ir vidēji smagā stāvoklī, bet pārējo cietušo dzīvībām briesmas nedraud un viņu veselības stāvoklis tiekot raksturots kā apmierinošs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu