Navaļniju tiešajā ēterā pieminējušais Sluckis aiziet no Kremļa telekanāla (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Krievijas nacionālās futbola izlases treneris Leonīds Sluckis, kurš Pasaules kausa mača laikā tiešajā ēterā nosauca opozicionāra Alekseja Navaļnija vārdu, paziņojis, ka vairs nekomentēs sporta spēles Kremļa kontrolētajā Pirmajā kanālā, vēsta RFE/RL.

Par to viņš paziņoja Krievijas-Ēģiptes mača translācijas noslēgumā.

«Diemžēl es beidzu darbu Pirmajā kanālā,» viņš teica.

Svētdien, 17.jūnijā, Vācijas-Meksikas mača laikā komentētājs Kirils Dementjevs norādīja, ka Vācijas izlases spēlētājiem «jārāda uzbrūkošs (навальный) futbols».

«Navaļnijs spēlē futbolu? To nu gan būtu interesanti paskatīties,» atbildēja bijušais Krievijas izlases treneris Leonīds Sluckis.

Pēc tam ēterā iestājās neveikla pauze.

Slucka komentārs izraisīja lielu ažiotāžu sociālajos tīklos. Tiek uzskatīts, ka Pirmajā kanālā Navaļniju ļauts pieminēt vai nu negatīvā gaismā, vai arī nemaz.

Arī sporta žurnālists Vasilijs Utkins nesen paziņoja, ka Pasaules kausa spēles Pirmā kanāla ēterā vairs nekomentēšot. Iemeslu viņš neatklāja.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu