Spēcīgu lietusgāžu dēļ cietušas Igaunijas sabiedriskās televīzijas telpas un tehnika

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees

Tallinā spēcīgu lietusgāžu dēļ naktī uz piektdienu cietušas Igaunijas sabiedriskās televīzijas studiju ETV un ETV+ telpas un tehnika.

Lietus ūdens, kas krājās uz jumta, vakarā sāka ieplūst ēkā, un televīzijas darbiniekiem nakts laikā nācās glābt tehniku, apklājot to ar polietilēna maisiem, plēvēm vai pārnesot uz citām telpām, vēsta Igaunijas sabiedriskās raidorganizācijas ERR portāls.

Laikā, kad televīzijā pārraidīja Pasaules kausa D apakšgrupas spēli starp Horvātijas un Argentīnas izlasi, negaisa dēļ pazuda videosignāls un skatītājiem nācās sekot tālākajai mača gaitai tika pēc komentētāju vārdiem. Lietus sabojātās režisora pults dēļ uz citu studiju tika pārcelta arī rīta pārraide.

Visvairāk cietusi krievu valodā raidošā telekanāla ETV+ tehnika, bet kopējie kaitējuma apmēri vēl tiek izvērtēti.

Spēcīgā negaisa dēļ Tallinā naktī vietumis bija applūdušas ielas, tādēļ policija ieteica cilvēkiem nedoties ceļā savās automašīnās un īpaši vairīties no zemām vietām un patiltēm, kur bija saplūduši lietusūdeņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu