Vācijas viesnīcā nežēlīgi noslepkavots igaunis; aizdomās turētie no Lietuvas un Igaunijas

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees

Sestdienas rītā Vācijas viesnīcā tika atrasts 46 gadus veca igauņa līķis. Aizdomas par slepkavības pastrādāšanu aizturēti divi vīrieši - viens no Igaunijas, otrs no Lietuvas, vēsta portāls «Postimees».

Ap plkst.7.00 viesnīcas Švābminhenē pirmā stāva gaitenī tika atrasts līķis ar smagām galvas traumām. Policija secināja, ka notikusi vardarbīga slepkavība.

Nedēļas nogalē visas istabas viesnīcā bija aizņemtas. Izmeklētāji iztaujāja personālu un aizturēja divus aizdomās turamos - 29 gadus vecu lietuvieti un 57 gadus vecu igauni. Abi bija piedzērušies.

Aizdomās turamie bija apmetušies viesnīcā. Saskaņā ar vietējo mediju ziņām, 57 gadus vecais igaunis bija apmeties vienā istabā ar mirušo.

Visi trīs bija liela loģistikas uzņēmuma darbinieki.

Viesnīcas darbinieki stāsta, ka neko aizdomīgu viesu uzvedībā neesot manījuši. Viesi no Igaunijas un Lietuvas viesnīcā ieradušies otrdien vai trešdien, un viņiem tur bija jāpaliek līdz svētdienai. Dienas laikā viņi esot strādājuši, bet naktīs uzvedušies mierīgi, neesot trokšņojuši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu