Kavēt nedrīkst! Uzvalkā tērpies amerikānis sērfo uz darba tikšanos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pagājušonedēļ Hudzonā tika nofilmēts kāds ārkārtīgi dīvains skats - uzvalkā ģērbies vīrietis ar portfeli uz SUP dēļa šķērsoja upi, lai paspētu uz biznesa tikšanos, vēsta raidorganizācija NBC.

Hudzona plūst starp Ņujorkas un Ņūdžersijas štatiem. Uzvalkā tērptā vīrieša savādo ceļu uz darbu nofilmēja Jūnisa Riversa, kura ceturtdienas rītā ar prāmi devās uz darbu Džērsisitijā, Ņūdžersijā.

«Visi smējās,» viņa vēlāk stāstīja intervijā raidorganizācijai. «Mēs nespējām tam noticēt.»

Izrādījās, ka steidzīgais darbinieks ir Džērsisitijas iedzīvotājs Skots Holts - komiķis-iesācējs, kurš kavēja Ņujorkā norunātu tikšanos ar savu potenciālo menedžeri. Lai ātrāk nokļūtu tikšanās vietā, viņš nolēma doties ceļā ar SUP dēli. Viņš stāsta, ka pārgalvīgais brauciens viņam esot prasījis vien pusstundu.

Nonācis Hudzonas krastā Ņujorkā, viņš ūdens taksometru piestātnē sastapās ar manāmi apjukušu policistu un nokaitinātu ūdens taksometra vadītāju.

«Ūdens taksometra vadītājs izskatījās kā no filmas, kliedzot: «Nolādēts, tu te centies nomirt?» Viņš man ļoti palīdzēja, taču tajā pašā laikā mani nepārtraukti lamāja,» stāsta Holts.

Savukārt policists esot bijis labā noskaņojumā, un Holts tikšanos nenokavēja. «Diemžēl tikšanās nebija tik veiksmīga kā mans ceļš uz to,» joko Holts. «Es joprojām meklēju menedžeri.»

Taču Holts sērfošanu pāri Hudzonai nenožēlo. «Dabūju bezmaksas braucienu un kurpju spodrināšanu,» viņš smejas.

«Ja tas liek cilvēkiem pasmieties, tad tas ir labi,» Holts sacīja par jauniegūto slavu sociālajos tīklos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu