Traģiska autoavārija Igaunijā: sadursmē bojā gājis tēvs, cietusi trīsgadīgā meita

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Trešdien Tartu apriņķī Igaunijā notikusi traģiska divu automašīnu sadursme. Avārijā gāja bojā vienas automašīnas vadītājs, un bērns, kas atradās tajā pašā auto, nogādāts slimnīcā. Negadījumā smagi cietuši vēl trīs citi cilvēki, vēsta «Postimees».

Igaunijas glābšanas dienesti plkst.20.25 saņēma izsaukumu uz Hāvu Tartu apriņķī. Uz šosejas sadūrās «Mercedes» un «Citroen» markas vieglās automašīnas.

«Mercedes» pagaidām nezināma iemesla dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretējā virzienā braucošo auto. Sadursme bija tik spēcīga, ka «Citroen» noskrēja no ceļa un apmetās uz jumta.

Glābēji palīdzēja cietušajiem izkļūt no automašīnām. Taču glābšanas laikā atklājās, ka «Citroen» vadītājs - 38 gadus vecs vīrietis - guva tik smagas traumas, ka notikuma vietā nomira.

«Citroen» markas automašīnā atradās trīsgadīga meitenīte, kura nogādāta slimnīcā. Meitene atradās drošības sēdeklītī un neguva nopietnus savainojumus.

Uz slimnīcu tika aizvesti arī trīs cilvēki, kas atradās «Mercedes» markas auto. «Mercedes» vadītājs bija 30 gadus vecs vīrietis, bet viņa pasažieri - 21 gadu vecs vīrietis un 19 gadus veca sieviete. Vissmagāk cieta jauniete, kura nebija piesprādzējusies.

Avārijas vietā nebija bremzēšanas pēdu, tāpēc iespējams, ka «Mercedes» vadītājs laikus nesaprata, ka atrodas bīstamā situācijā, norāda policijas pārstāve. Likumsargi izmeklēs notikušo un centīsies noskaidrot avārijas iemeslus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu