ASV sieviete klintīs atrasta dzīva nedēļu pēc smagas avārijas

TVNET/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Kalifornijas štatā, ASV, kāds pāris pārgājiena laikā ieraudzīja no klints nobraukušu «Jeep Liberty» automašīnu un savāca vairākas mantas, ieskaitot auto numura zīmi, lai nogādātu tās policijai. Taču, pārmeklējot tuvāko apkārtni, viņi atrada vēl ko - ievainoto autovadītāju, kura Oregonas štatā tika uzskatīta par bezvēsts pazudušu, vēsta aģentūra AP.

Autovadītāja Andžela Ernandesa klintīs bija pavadījusi nedēļu. Viņa pēc avārijas bija ievainota un nevarēja pašas spēkiem izkļūt no klinšainās, garāmgājēju acīm apslēptās vietas.

23 gadus vecā Ernandesa izmantoja cauruli no automašīnas, lai padzertos no strautiņa.

Glābēji izmantoja alpīnisma aprīkojumu, lai sasniegtu Ernandesu klinšainajā vietā, kur viņa palika pēc avārijas. Viņu ar helikopteru nogādāja slimnīcā.

Ernandesa ir savainota, taču stabilā stāvoklī.

Jaunā sieviete policijai stāstīja, ka zaudējusi kontroli pār braucamrīku, kad centās izvairīties no sadursmes ar dzīvnieku, kas bija izskrējis uz ceļa.

Ernandesa par pazudušu tika uzskatīta kopš 6.jūlija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu