Apšaudē Zviedrijā nogalināts viens cilvēks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pirmdienas vakarā Malmē, Zviedrijā, notikusi apšaude, kurā tika nogalināts viens cilvēks, vēsta portāls «The Local». Policija izmeklē notikušo, taču sīkāku informāciju pašlaik nevar sniegt.

Policija īsi pēc plkst.21 saņēma zvanus no vairākiem cilvēkiem, kuri dzirdēja šāvienus Rosengordas rajonā.

Kad policisti ieradās notikuma vietā, uz ietves gulēja ievainots vīrietis, kurš bija vairāk nekā 20 gadus vecs. Viņš mira apšaudes vietā.

Policija nopratināja vairākus cilvēkus, taču līdz pusnaktij neviens netika arestēts.

Aculiecinieki stāsta, ka viens vai vairāki uzbrucēji no notikuma vietas aizbraukuši ar mopēdu, taču policija šo informāciju nav apstiprinājusi.

«Ir daudzi un dažādi ziņojumi. Mēs nevaram apstiprināt katru no tiem atsevišķi, neriskējot ietekmēt pārējos aculieciniekus,» atzīst policijas pārstāvis.

Malmē šogad nošauti jau desmit cilvēki par spīti tam, ka policija pastiprināti vēršas pret bandu savstarpējo izrēķināšanos. Jūnijā un jūlijā vien apšaudēs Malmē nogalināti seši vīrieši, bet vēl deviņi ievainoti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu