Brazīlijā pēc pacientes nāves bēguļo «doktors Bumbums»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SZILARD KOSZTICSAK / MTI

Brazīlijas policija meklē valstī slavenu plastisko ķirurgu, kas pazīstams kā «doktors Bumbums». Ķirurgs bēguļo kopš kādas pacientes nāves pēc tam, kad viņš sievietei veica injekcijas sēžamvietas palielināšanai, vēsta raidorganizācija BBC.

Plastiskais ķirurgs Deniss Furtado pieņēma pacienti Lilianu Kaliksto savās mājās Riodežaneiro. Procedūras laikā viņa sāka sūdzēties par pašsajūtu. Furtado pacienti nogādāja slimnīcā, kur viņas veselības stāvoklis pasliktinājās. Viņa nomira dažas stundas pēc nonākšanas slimnīcā, sacīja policija.

Furtado pēc notikušā vairs netika redzēts. Tiesa izdevusi orderi par viņa arestu.

45 gadus vecais Furtado bieži parādās Brazīlijas televīzijā, un viņam ir gandrīz 650 000 «Instagram» sekotāju.

46 gadus vecā Kaliksto bija precēta divu bērnu māte. Viņa no savas dzīvesvietas Kujabā, Brazīlijas centrālajā daļā, devās uz Riodežaneiro, lai pie slavenā ķirurga veiktu sēžamvietas palielināšanas procedūru. Viņas nāves cēlonis vēl nav oficiāli apstiprināts.

Furtado dzīvesbiedre aizturēta, jo policijai ir aizdomas, ka viņa bija iesaistīta procedūras veikšanā.

Brazīlijas Plastiskās ķirurģijas biedrības prezidents Niveo Stefens sacīja, ka industrijā vērojama «augoša nespeciālistu invāzija».

«Ar plastisko ķirurģiju nedrīkst nodarboties dzīvoklī,» viņš teica. «Daudzi cilvēki pacientiem neētiskā veidā tirgo sapni, fantāziju. Un cilvēkus bieži pievilina zemās cenas, nepadomājot, vai apstākļi būs adekvāti.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu