LMK nedēļas mākslinieks Mofo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 24.septembra līdz pat 30.septembrim Latvijas Mūzikas kanālā varēs izbaudīt aizgājušās vasaras siltās sajūtas.

Būs iespēja vērot Tele2 Baltic Beach Party iemūžināto R.A.P koncertu. Kā nedēļas mākslinieki šonedēļ jūs priecēs grupa Mofo, savukārt Igora Siliņa raidījumā „Siena šķūnis” – Aparāts. Raidījums „Aizkulises” piedāvā ekskluzīvu iespēju ielūkoties populāro mūziķu izklaides norisēs, šoreiz – LMK Mūziķu boulinga turnīrs. Raidījumā „Nedēļas mākslinieks” jautrību garantē grupa Mofo, kas atklāti pastāstīs gan par muzikālajām gaitām, gan par savu privāto dzīvi ārpus skatuves. Raidījumus „Nedēļas mākslinieks” darba dienās plkst. 16:00, 21:40 un 2:00, brīvdienās 3:00, 12:00, 19:00 un 22:00.

Igora Siliņa raidījumā „Siena šķūnis” šonedēļ būs iespēja noskatīties vienu no retajiem grupas Aparāts koncertiem. Grupa Aparāts tika nodibināta 2000. gada septembrī. Tajā darbojas seši jauni mūziķi. Grupas vadošais solists un lielākās dziesmu daļas autors ir Pēteris Helms, kurš ir no Dānijas, bet ik pa lakam dzīvo Latvijā un mācās J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Ir grūti definēt stilu, kādā darbojas Aparāts, jo katra dziesma ir citādāka - sākot ar regeju līdz pat rokam.

Raidījums „Siena šķūnis” darbdienās plkst. 9:40 un 21:00, brīvdienās 5:00 un 17.

Sportisko mūziķu „Aizkulises”, spēlējot boulingu, skatāmas visu nedēļu darbdienās plkst. 13:00 un 19:40, brīvdienās 18:00. Mūziķu sportiskās veiksmes un neveiksmes ir piefiksētas un atspoguļotas, Artis Dvarionas nebeidz pārsteigt ar savu neuzveicamību visos sporta veidos, kā arī būs iespēja pamācīties veiklus metienus no Astr’o’nout solistes Māras Upmanes un just līdzi pārējiem mūziķiem, kuriem boulinga bumba neripoja tik taisni.

Darbdienās plkst. 12:00 un 20:00, brīvdienās 13:00 un 2:00 skatītājiem ir iespēja uzzināt jaunumus, kas saistīti ar Muzikālo līgu, tam speciāli paredzētajā rubrikā. Vēl šajā informatīvajā un izklaidējošajā pusstundā ne tikai var uzzināt svaigākos jaunumus, bet var arī vērot LML videoversijas. Šonedēļ rubriku papildinājušas videoversijas grupai BorowaMC un dziedātājam Jānim Stībelim.

Iknedēļas raidījumu LMK TOP10 var redzēt katru dienu plkst. 10:00 un 22:00. Raidījumu vada lieliskā Anna Lieckalniņa.

Ceturtdienās, piektdienās un sestdienās plkst. 7:00 LMK skatītāji var mosties kopā ar Kling Klnag LMK Rīts raidījuma vadītājiem Annu Lieckalniņu un Marku (Double Faced Eels vokāls). Raidījums ir jautrs un asprātīgs.

Pilnu Latvijas Mūzikas kanāla nedēļas programmu var redzēt žurnālā „Rīgas Viļņi”, nedēļas izdevumā „TV atpūta”, kā arī LMK mājas lapā www.lmk.lv.

Atgādinām, ka Latvijas Mūzikas kanāla tiešraides 24 stundas diennaktī ir iespējams skatīties „Baltkom” analogās un digitālās TV tīklos, www.lmk.lv, kā arī portāla www.tvnet.lv Online TV sadaļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu