"Latvijas mūzikas kanāls" sāks raidīt maijā (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau maijā sāks raidīt "Latvijas mūzikas kanāls", tas būs redzams Baltkom digitālajā tīklā un kabeļtīklā, naktīs to retranslēs LNT, bet visu diennakti straumēšanas režīmā to varēs redzēt portālā TVNET.

Pagājušajā nedēļā "Latvijas mūzikas kanāls" saņēma Latvijas Radio un televīzijas padomes licenci darbībai Latvijas teritorijā. Šobrīd kanāls redzams testa režīmā Baltkom digitālajā tīklā (DTV) ar nosaukumu MVH.

"Latvijas mūzikas kanāls" pieder SIA "Mūzikas kanāls", tā vienīgais īpašnieks ir SIA "Platforma Records" valdes priekšsēdētājs Rimants Liepiņš. "Latvijas mūzikas kanāla" misija ir Latvijā tapušas mūzikas attīstība un videoklipu veidošanas stimulēšana. Šai kanālā būs redzami tikai latviešu mūziķu klipi jebkurā valodā.

Savu pirmo sezonu "Latvijas mūzikas kanāls" sāks ar jauniem latviešu mūzikas klipiem un oriģināliem autorraidījumiem, plānots, ka autorraidījumus veidos Gvido un Igora Lingu pārstāvētais SIA "Mūzikas Video TV". "Mūzika zināmā mērā ir tikai puse no veseluma, mēs par veselumu uzskatām mūzikas video, kur dzirdama gan mūzika, gan redzams, kā mūziķi tanī laikā izskatījās, tā ir dzīvā mūzikas vēsture, ko ir vērts saglabāt," saka Igors Linga.

Šobrīd kanāla programmā plānoti desmit oriģināli raidījumi un vairāki tematiskie mūzikas video bloki. Kanāls piedāvās atraktīvu rīta programmu ar mūzikas, kino un modes ziņām, kā arī citu aktuālu informāciju, kas jauniem un aktīviem cilvēkiem no rītiem ir svarīga, bet kas nevēlas iedziļināties nopietnās politiskās ziņās jau no paša rīta.

Kanāla kopējā auditorija Baltkom tīklā sasniedz 500 000 kabeļtelevīzijas abonentu, bet Interneta skatītāju skaits sniedzas līdz pat vienam miljonam lietotāju.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu