Top jauns mūzikls (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūlijā Latvijas Nacionālajā teātrī paredzēta pirmizrāde Raimonda Paula un Jāņa Jurkāna mūziklam "Tā es tevi mīlēšu".

"Mūzikls "Tā es tevi mīlēšu" ir par sadzīviskām tēmām, mīlestību un cilvēku attiecībām. Tā būs unikāla iespēja izbaudīt visiem zināmās un iemīļotās Raimonda Paula dziesmas, kuras skatītāji no jauna iepazīs un dzirdēs negaidītā interpretācijā. Tas ir vēl nebijis mūzikla žanrs, kas sevī apvienos neparastu libretu un aizraujošu sižetu," stāsta režisore Žaklīna Cinovska. Mūziklam plānota vērienīga skatuves uzbūve un īpašas dekorācijas, kas tiks izgatavotas speciāli šim mūziklam. Visās izrādēs tiks izmantotas jaunākās gaismas tehnoloģijas, ko piedāvā jaunais Nacionālā teātra aprīkojums. Visa koncertprogramma tiks izpildīta profesionāla orķestra pavadījumā, neizmantojot fonogrammas.

Mūzikla libreta autors ir Jānis Jurkāns, mūzikas autors Raimonds Pauls, režisore Žaklīna Cinovska. Mūziklā piedalīsies aktieru elite no pazīstamākajiem Latvijas teātriem un Nacionālās operas. Lomas mūziklā ir Rēzijai Kalniņai, Artūram Skrastiņam, Zanei Jančevskai, Jānim Paukštello, Kristīnei Zadovskai, Ģirtam Jakovļevam, Varim Vētram un Katrīnei Pasternakai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu