Restorāns «Tinto» sašutis par «Dzīvnieku brīvības» nomelnojošo akciju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/DzivniekuBriviba

Organizācija «Dzīvnieku brīvība» šonedēļ rīkoja vairākas akcijas, lai Rīgas restorānu nedēļas ietvaros aicinātu uzņēmumus un to apmeklētājus pievērst uzmanību ētiskai un dzīvniekiem draudzīgai restorānu darbībai. Ar šīm akcijām galvenokārt bija iecerēts mudināt ēdināšanas uzņēmumus neizmantot sprostos audzētu vistu olas.

Tā kā viena no šādām akcijām notika arī pie restorāna «Tinto», turklāt izmantojot skaļruņus, restorāna vadība ir uzskatījusi par vajadzīgu šoreiz paust arī savu viedokli, norādot, ka ekoloģisku olu izmantošanu savā restorānā tā ir sākusi vēl pirms biedrības kampaņu uzsākšanas.

«Tinto» arī uzsver: «Jau 2017.gada decembrī esam rakstiski apliecinājuši, ka savā restorānā izmantojam tikai ārpus sprostiem turētu vistu olas». Līdz ar to «Dzīvnieku brīvības» aktivitātes restorāns vērtē kā nepieņemamas un nomelnojošas, un aicina biedrību rūpīgi pārvērtēt šādu kampaņu izpausmes un nenodarboties ar neslavas celšanu pirms patiesās situācijas noskaidrošanas.

«Dzīvnieku brīvības» aktīvisti un atbalstītāji līdzīgas dzīvnieku aizstāvības akcijas šonedēļ rīkoja arī pie restorāniem «Bibliotēka No.1» un «Vīna studija».

Pavasaris šķīvī... un vēderā...

A post shared by Tinto Vīna Telpa (@tinto_restaurants) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu