Maluzvejnieks iešauj sejā vides aizstāvim (62)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/kcdsTM

Vakar Jūrmalā, pie Slocenes upes tiltiņa, noticis konflikts starp diviem maluzvejniekiem un kādu vides aizstāvi, kuram iešauts sejā. Mediķi cietušajam konstatējuši acs traumu.

Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, vides aktīvists - kāds 1981.gadā dzimis vīrietis - pamanījis, ka divi vīrieši pie upes cilā nelegālus murdus. Viņš piegājis pie abiem un uzsācis sarunu, taču tā pāraugusi konfliktā.

Viens no maluzvejniekiem ar pagaidām nenoskaidrotu ieroci iešāvis vides aizstāvim sejā, pēc kā abi aizbēguši. Cietušais tika nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēta acs trauma. Acī iekļuvušas šķembas vai skrotis no kāda ieroča.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Jūrmalas policijas iecirkņa darbinieki lūdz iedzīvotājus pašiem neiesaistīties šāda veida sarunās, bet par novērotiem maluzvejniekiem ziņot policijai pa tālruni 67075111 vai 29417825.

Komentāri (62)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu