Bruņoti vīrieši maskās aplaupa banku Rīgā (122)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Šo pēcpusdien Rīgā, Lielirbes ielā, maskās tērpti vīrieši, piedraudot ar šaujamieročiem, aplaupījuši "DnB Nord" bankas filiāli, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Vīrieši maskās bankas darbiniekiem piedraudējuši ar šaujamieročiem, izšāvuši un nolaupījuši naudu, liecina informācija.

Cietušo nav.

Laupītāji aizbraukuši ar automašīnu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava sacīja, ka patlaban tiek skaidrots nolaupītās summas apmērs.

Sākts kriminālprocess par laupīšanu.

"DnB Nord" bankas Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Teika Lapsa biznesa portālam "Nozare.lv" norādīja, ka. atbilstoši bankas drošības standartiem, bankas filiāļu kasēs atrodas ļoti ierobežots skaidras naudas apjoms, tādējādi arī nolaupītā naudas summa ir neliela.

Tāpat bankas visa veida materiālās vērtības esot apdrošinātas.

Lapsa uzsvēra, ka "DnB Nord" bankas filiālēs tiek izmantota kvalitatīva un starptautiskajiem standartiem atbilstoša drošības un videonovērošanas sistēma. Vienlaikus banka apņemas cieši sadarboties ar atbilstošajām institūcijām šī gadījuma izmeklēšanā, un visi bankas rīcībā esošie materiāli tiks nodoti policijas rīcībā.

Komentāri (122)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu