Policija izveido Daugavpils deputāta Ņemcova slepkavas fotorobotu (38)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pēc aculiecinieku liecībām Valsts policijas Latgales reģiona Kriminālpolicija izveidojusi iespējamo Daugavpils domes deputāta, vicemēra Grigorija Ņemcova ("Latgales tauta") slepkavas fotorobotu, informēja Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa.

Rekšņa aicināja ikvienu, kurš var atpazīt attēlos redzamo cilvēku vai arī kurš piektdien, 16.aprīlī, ap plkst.17 slepkavības rajonā Daugavpilī, Lāčplēša ielā, ir redzējis pārvietojamies šādu cilvēku, zvanīt pa tālruņiem 02, 112 vai 65403302. Anonimitāte ir garantēta!

Foto: Valsts policija
Foto: Valsts policija

Kā ziņots, vakar Daugavpilī, Lāčplēša ielā, ar diviem šāvieniem galvā nogalināts 1948.gadā dzimušais Daugavpils domes deputāts, vicemērs un uzņēmējs Ņemcovs.

Netālu no slepkavības vietas Daugavpilī atrasta pistole, no kuras, visticamāk, tika nošauts Ņemcovs. Policijai izdevies atrast arī citus lietiskos pierādījumus. Pašlaik noteiktas vairākas ekspertīzes - tiesu medicīniskās ekspertīze, ballistiskā ekspertīze un odoroloģiskā. Pašlaik tiek izskatītas divas pamatversijas, kas saistītas ar viņa profesionālo darbību un biznesu.

Policijai ir versija, ka slepkavība var būt saistīta ar personīgiem motīviem. Pašlaik policija ir atteikusies no versijas, ka slepkavība varētu būt saistīta ar laupīšanu.

Kā sacīja Rekšņa, sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par slepkavību.

Daugavpils domes deputāti ir šokā un neizpratnē par Daugavpils domes deputāta, vicemēra Grigorija Ņemcova ("Latgales tauta") slepkavību.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu