Atrastas pērn pazudušā Endija Dāldera mirstīgās atliekas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Šodien Plakanciema meža masīvā ar vairākām šautām brūcēm atrastas pērn decembrī pazudušā 1983.gadā dzimušā Endija Dāldera mirstīgās atliekas.

Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, 29.aprīlī, aizdomās par Dāldera slepkavību kriminālpolicijas darbinieki aizturēja vairākkārt sodītu 1965.gadā dzimušu vīrieti.

Šodien Kriminālpolicijas darbinieki, izmantojot operatīvo informāciju, sadarbībā ar kinologiem, pārbaudīja meža masīvu Plakanciemā, kur grāvī, apkrautas ar zariem, atrada Dāldera mirstīgās atliekas ar vairākām šautām brūcēm ķermenī.

Kā sacīja Pildava, pagājušā gada 23.decembrī Kriminālpolicija uzsāka bez vēsts pazudušā Dāldera meklēšanu.

Šī gada 8.janvārī Rīgas reģiona policijas pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki pārņēma materiālu par bezvēsts pazudušo, pamatojoties uz to, ka radās aizdomas par slepkavību.

Savukārt 19.janvārī Rīgā Raņķa dambī tika atrasta Dāldera automašīna.

Policijas pamatversija ir, ka slepkavība izdarīta mantkārīgā nolūkā.

Kā iepriekš ziņoja laikraksts "Diena", 26 gadus vecais Endijs Dālderis 23.decembra agrā rītā no mājām Imantā aizbrauca līdz tuvākajai aptiekai pēc zālēm apslimušajai draudzenei, taču tā arī neatgriezās.

Pēdējo reizi melnais "Mercedes Benz" minivens, ar ko brauca Endijs, tika fiksēts tajā pašā rītā degvielas uzpildes stacijas "Statoil" videokamerās. Vīrietis iebrauca tās teritorijā, taču neuzpildījies steidzīgi izbrauca. Ir noskaidrots, ka tai brīdī viņam zvanījusi persona, kurai ticis piemērots liecinieka statuss meklēšanas procesā.

Mēnesi vēlāk, 22.janvārī, Endija automašīnu nejauši garāmgājēji pamanīja kādā Pārdaugavas pagalmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu