Naktī ar sarkanu krāsu nolieti "Vienotības" biroja logi (86)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā naktī ar sarkanu krāsu nolieti politiskās apvienības "Vienotība" biroja logi K.Barona ielā, apstiprināja "Vienotības" sabiedrisko attiecību vadītāja Gunda Reire.

Viņa stāstīja, ka šorīt, atnākot uz darbu, biroja darbinieki konstatējuši, ka logi ir nolieti ar sarkanu krāsu. "Mēs to uzskatām par vandālismu, tādēļ esam izsaukuši un gaidām policijas ierašanos," stāstīja Reire.

Viņai ir aizdomas, ka vandālisms varētu būt saistīts ar vakar Vērmanes dārzā notikušo piketu, ko organizēja "Saskaņas centru" atbalstošā jauniešu kustība "Vienota Latvija", jo protesta formas esot ļoti līdzīgas. "Protams, tās ir tikai mūsu aizdomas. Policija veiks izmeklēšanu un, cerams, noskaidros vainīgās personas," sacīja Reire.

Jauniešu kustība "Vienota Latvija" informēja, ka tā nekādā veidā nav saistīta ar pagājušās nakts uzbrukumu partiju apvienības "Vienotība" birojam.

Kustības līderis Eduards Svatkovs nenoliedz, ka vakar rīkoja protesta akciju iepretim "Vienotības" birojam, taču uzsver, ka nenokrāsoja biroju ar sarkanu krāsu, jo "mēs nekad nenolaistos līdz šādam līmenim".

Tāpat jauniešu kustība informē, ka gadījumā, ja no partiju apvienības "Vienotība" arī turpmāk sekos publiskas apsūdzības par minēto uzbrukumu birojam, "Vienota Latvija" vērsīsies ar prasību tiesā par goda un cieņas aizskārumu.

Komentāri (86)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu