Vīrietis badā un dzērumā mēģina izdarīt pašnāvību (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Kāds jauns vīrietis Rīgā gatavojies sev padarīt galu, jo sācis dzirdēt kādas dīvainas balsis ausīs. Viņš bija pakritis uz ielas, tāpēc kāds bija izsaucis ātro neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ar policijas atbalstu nācies atņemt vīrietim nazi un uzklausīt vājinieka lūgumu nogādāt viņu Rīgas psihoneiroloģiskajā slimnīcā, piektdien ziņo Degpunktā.

Naktī uz piektdienu ātrās neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde saņēma izsaukumu un steidzās palīdzēt kādam vīrietim, kuram uz ielas esot palicis slikti ar veselību. Ierodoties izsaukuma vietā, mediķi sastapa cietušo ar virtuves nazi rokās un lielā alkohola reibumā.

Mediķi saprotot, ka situācija var būt draudīga pašu veselībai, palīgā izsauca Valsts policijas darbiniekus, kuri vīrietim nazi atņēma. Vīrietis mediķiem lūdza palīdzēt, stāstīdams, ka viņam esot slikti, neesot narkomāns, bet tikai dzēris alkoholu.

Vīrietis mediķiem atzinies, ka vairākas dienas staigājot badā, uzturā lietojot vien degvīnu un alu. Smagā reibuma pakāpe, iespējams, bija iemesls, kāpēc 33 gadus vecais vīrietis dzirdējis dīvainās balsis, kas viņu vedināja izdarīt pašnāvību.

„Ar to nazi es sev griezu vēnas,” vāvuļoja cietušais, būdams jau ātrās palīdzības brigādes automašīnā. Vīrietis teicās, ka viņam neesot problēmu ar veselību, taču viņš izmisīgi lūdzās, lai viņu nogādā Rīgas psihoneiroloģiskajā slimnīcā Tvaika ielā.

Mediķu brigāde sazinājās ar šo slimnīcu un informēja par cietušo, par pašnāvības mēģinājumu un vēlmi doties ārstēties, tāpēc vīrietis tika taisnā ceļā aizvests pie ārstiem uz Tvaika ielu.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu