Jelgavā nezināmi uzbrucēji piekauj kāzu viesus (8)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavā sestdienas vakarā nezināmi uzbrucēji piekāvuši kāzu viesus.

Jelgavas pašvaldības policijas pārstāve Sandra Reksce  pastāstīja, ka īsi pirms pusnakts saņemts izsaukums uz Rīgas ielu, jo tur piekauti kāzu viesi. Atbraukušie policijas darbinieki noskaidrojuši, ka divus svētku drānās tērptus jauniešus, kas bijuši ceļā no kāzām, piekāvuši vairāki puiši, kuri bija piebraukuši ar automašīnu.

Cietušie nogādāti slimnīcā. Pašvaldības policija par notikušo informējusi Valsts policiju.

Savukārt svētdien ap pusdienlaiku saņemts izsaukums uz Vecpilsētas ielu, jo tur zogot ķieģeļus. Notikuma vietā sastapta sieviete, kas norādīja uz vīrieti, kurš esot lauzis un nesis projām ķieģeļus no Annas baznīcai piederošās ēkas Vecpilsētas ielā.

Vīrietis aizturēts, pārbaudot tā personību, noskaidrojies, ka tas ir tas pats vīrietis, kurš 7.novembrī tika aizturēts Sarmas ielā nakts laikā stumjam pa ielas braucamo daļu ratus ar zagtiem bruģakmeņiem.

Arī šajā reizē, tāpat kā iepriekšējā, vīrietis paskaidroja, ka ķieģeļi nepieciešami krāsniņas būvēšanai. No vīrieša tika pieņemts rakstveida paskaidrojums.

Vīrietim sastādīts protokols par dzīvošanu bez pases vai bez deklarētas dzīvesvietas, un viņš nogādāts Valsts policijā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu