Atrasta purvā pazudusī ogotāja (89)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Nicholas_T

Neilgi pirms plkst.14 sveika un vesela atrasta Rēzeknes novada Gaigalavas pagasta Kvāpānu purvā pazudusī ogotāja - 1937.gadā dzimusī Antoņina Basaja.

Kā informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāve Ieva Rekšņa, sievietes meklēšanā bija mobilizēti ļoti plaši resursi. Ogotāju meklēja gan policijas darbinieki, gan zemessargi, gan vietējais mednieku kolektīvs, gan arī Valsts robežsardzes koledžas kursanti un kinologi. Virs purva vairākkārt pacēlās robežsargu helikopters. Ļoti lielu atsaucību izrādīja arī vietējie iedzīvotāji, kuri brīvprātīgi palīdzēja meklēšanas darbos.

VP izsaka pateicību visiem pazudušās sievietes meklēšanā iesaistītajiem cilvēkiem un dienestiem.

Kā ziņots, vakar ap plkst.21 VP Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis saņēma informāciju par to, ka trīs sievietes aizgājušas ogot Kvāpānu purvā, divas atgriezušās, bet viena no viņām - 1937.gadā dzimusī Basaja - pazudusi. Sievietes meklēšanā tika mobilizēti ievērojami resursi.

Komentāri (89)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu