"Kino Citadele" nāvējoši sašauj vīrieti (449)

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā, kinoteātrī ""Kino Citadele" ("Forum Cinemas"), filmas "Melnais gulbis" seansa laikā sašauts kāds vīrietis, kurš no gūtajām traumām miris. Pirms šāviena nekas neesot liecinājis, ka kinozālē ir izcēlies konflikts.

Kinoteātra darbu incidents neesot ietekmējis

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava informēja, ka pēc sākotnējās informācijas šāviens izdarīts lokāla konflikta laikā. Starp personām noticis konflikts, kas pāraudzis ieroča pielietošanā. 

Iespējamais šāvējs aizturēts. Incidents noticis ap plkst.18.00.

"Forum Cinemas" pārstāvji atteicās sniegt jebkādus komentārus par notikušo, nepaskaidrojot, kādēļ viņi nekādu informāciju nevēlas izpaust.

Pēc notikušā kinoteātrī bija ieradušies Valsts policijas darbinieki un mediķi. Tikmēr "Forum Cinemas" šovakar turpina darbu kā ierasts un nekas neliecina par notikušo traģēdiju. Saistībā ar notikušo atcelti vienīgi filmas "Melnais gulbis" seansi.

Šāviens atskanējis seansa beigās, kad ekrānā jau rādīti titri

Kāda aculieciniece pastāstīja, ka negadījums noticis filmas "Melnais gulbis" seansa beigās, kad uz ekrāna jau rādīti titri. No zāles aizmugures pēkšņi atskanējis šāvienam līdzīgs troksnis. Citi aculiecinieki pat apgalvo, ka šāvieni bijuši vairāki.

Šāvējs, iespējams, bija vīrieša draugs, jo viņi sēdēja blakus, pēdējā rindā. "Konflikts notika kāda sīkuma dēļ, nevaru paskaidrot par ko," stāstīja kāds aculiecinieks. Šāvējs sākumā nemeties bēgt, tikai tad, kad atnācis apsargs, nozieguma izdarītājs centies aizmukt. Pēc aculiecinieka stāstītā, ievainoto nav bijis iespējams glābt, jo "ievainojums bijis sirdī vai tuvu tai".

Zālē esošie cilvēki bija neizpratnē par notikušo, taču īpaša panika nesekoja,

atstāstīja kāda lieciniece. Īsi pēc šāviena cilvēki sākuši saukt ārstu.

Policijas pārstāve Sigita Pildava informēja, ka persona, kura varētu būt izdarījusi šāvienu, patlaban ir aizturēta un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Pirms šāviena nekas neliecināja, ka kinozālē ir izcēlies konflikts.

Komentāri (449)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu