Aculieciniece: upuris uzbruka pirmais (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kinoteātrī notikušās slepkavības aculieciniece, kura 18.februāra vakarā kinoteātrī no upura atradās dažu sprīžu attālumā, saka - lai arī ieroča lietošana nav attaisnojama, tomēr upuris esot juristam Nikolajam Zikovam uzbrucis pirmais, raksta laikraksts "Neatkarīgā".

Grabinājis popkorna turzu

Viņa laikrakstam stāsta, ka Zikovs kinozālē sēdējis tieši aiz muguras nogalinātajam vīrietim.  Aculieciniece atzīst, ka Nikolajs tik tiešām grabinājis popkorna turzu un skaļi gremojis, taču ne tik uzkrītoši, lai par to pārlieku uztrauktos.

"Jā, viņš pasmējās, nedaudz komentēja, bet man tas netraucēja,"

žurnālistam atzīst sieviete. Tomēr Aigaram Eglem vīrieša uzvedība ļoti nepatikusi un viņš vairākas reizes aizrādījis.

Izsit turzu, aplej ar kolu

Kad filma jau beigusies, viņš pagriezies un izsitis Nikolajam turzu no rokām, savukārt viņš atbildējis, uzlejot Eglem uz galvas neizdzerto kolas glāzes saturu.

"Tad Egle pārlēca pāri krēslu rindai, lai, iespējams, viņu iekaustītu, un tad atskanēja šāvieni," atceras sieviete. Vīrietis pārkritis pāri krēslu rindai un ievēlies viņai klēpī. Tālākie notikumi bijuši haotiski – sieviete izvedusi no kinozāles bērnus, bet attapusies, ka atstājusi uz krēsla virsdrēbes. Viņa gājusi pakaļ jakai, taču tā jau bijusi sabojāta – mediķi to bija palikuši zem asiņojošā vīrieša.

Tomēr aculiecinieku vērtējumi ir dažādi - iepriekš aptaujātie aculiecinieki atzinuši, ka  Zikova uzvedība  bijusi traucējoša.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu