Vīrietis uzbrūk kaimiņiem; pēc tam izdara pašnāvību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt Cēsīs vīrietis ar medību ieroci uzbrucis kaimiņiem, bet pēc tam izdarījis pašnāvību, apstiprināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas priekšnieks Andis Rinkevics.

1943.gadā dzimušais vīrietis sākotnēji vērsies Valsts policijā, sūdzoties par kaimiņiem, kuri it kā vēloties viņu noindēt. Policijas darbinieki devušies uz notikuma vietu, uz kurieni izsaukuši arī neatliekamo medicīnisko palīdzību. Mediķi vīrietim injicējuši nomierinošus līdzekļus un devušies prom.

Pēc laika saņemts vēl viens izsaukums - vīrietis, kurš bijis mednieks ar oficiālu ieroci, uzbrucis diviem kaimiņiem, bet pēc tam pats nošāvies. Kaimiņi uzbrukumā būtiski nav cietuši.

Policija izmeklē notikušo.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka konflikts sācies kā sadzīvisks strīds - vēlāk sašautā sieviete bijusi neapmierināta ar alkohola lietošanu kaimiņos un izsaukusi policiju. Vīrietis nolēma atriebties un no rīta sašāva kaimiņieni un viņas dēlu. Abiem iešauts vairākas reizes un viņi nogādāti Cēsu slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Bundule apstiprināja ka mediķi Cēsu slimnīcā nogādājuši 50 gadus vecu sievieti ar šautām brūcēm galvā, augšstilbā un plaukstā, kā arī 29 gadus vecu vīrietis ar šautām brūcēm galvā un augšstilbā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu