Vīrietis nošauj sievu - uzņēmēju un mēģina nošauties pats

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 9.jūlijā, Saldus novada Lutriņu pagastā kāds vīrietis no medību bises nāvējoši iešāvis vēderā savai 38 gadus vecajai sievai, pēc tam mēģinājis nošauties pats.

(Ziņa papildināta ar pēdējām divām rindkopām.)

Kā informēja tiesībsargājošajās iestādēs, 1960.gadā dzimušais vīrietis nogādāts slimnīcā.

Vīrietim konstatētas šautas brūces krūtīs.

Nogalinātā sieviete darbojusies SIA "Lutriņi" valdē, informēja policijā. Kā apstiprināja šī uzņēmuma valdes loceklis Dainis Sīpols, traģiski mirusī sieviete ir Inta Pole.

Ņemot vērā notikušā apstākļus, kurus policija sīkāk pašlaik nekomentē, izvirzīta tikai viena versija - traģēdija notikusi sadzīves konflikta rezultātā, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Saldus iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Ita Purmale.

Aizdomās turētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Viņš ievietots cietuma slimnīcā. Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par slepkavību.

Ne aizturētais vīrietis, ne nošautā sieviete iepriekš neesot bijuši saistīti ar kādu likumpārkāpumu. Turklāt aizturētajam bijusi legāla atļauja īpašumā turēt bisi, tā trešdien LNT raidījumam "Degpunktā" atzina Valsts policijas Saldus iecirkņa priekšnieks Indulis Blīgzna.

Notikušais šokējis vietējos iedzīvotājus. Sarunās ar "Degpunktā" viņi stāstīja, ka Intas vīrs esot ilgstoši lietojis alkoholu un, iespējams, tas bijis iemesls šai traģēdijai. Blīgzna atkārtoti pauda, ka traģēdijai ir sadzīviska rakstura iemesls, iespējams, abu starpā noticis strīds.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu