Video nofilmēts, kā zaglis ielavās dzīvoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirkņa policistu rīcībā nonācis video, kurā nofilmēts kāds zaglis piesardzīgi ielavāmies vienā no daudzdzīvokļu mājas dzīvokļiem, trešdien ziņoja LNT raidījums „Degpunktā”.

Noziegums pastrādāts agri no rīta. Cietušais par to informējis policiju. Izmeklēšanas gaitā noskaidrojies, ka zagļa ierašanos un ielavīšanos dzīvoklī fiksējusi pie kaimiņu dzīvokļa durvīm novietotā videokamera.

Tā bijusi slepena kamera, ar kuru izdevies iegūt noziegumu apliecinošus ierakstus, tā raidījumam atzina Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirkņa Kriminālpolicijas priekšniece Ļena Keine.

Lai gan policijas rīcībā ir pierādījumi, tomēr pagaidām neesot izdevies pašu garnadzi aizturēt. Keine „Degpunktā” aicināja iedzīvotājus palīdzēt zagļa personības noskaidrošanā.

Policistu darbu atvieglotu pat tas, ja tiktu pateikts vien video redzamā vīrieša vārds vai iesauka. Ja jūsu rīcībā ir kāda noderīga informācija par šo personu, lūgums zvanīt pa tālruni 67070800 vai 110.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu