Par dubultslepkavību tiesātu sievieti aiztur par dzīvokļa zādzību

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas kriminālpolicija otrdien aizturējusi agrāk par dubultslepkavību tiesātu sievieti un viņas partneri par dzīvokļa zādzību. Policijai lietu izdevās atklāt, jo cietušajam radās aizdomas par nepareizā kabatā ieliktu atslēgu. Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis pastāstīja, ka Skujienas ielā augusta vidū no kāda dzīvokļa nozagtas dažādas vērtīgas mantas, tostarp elektrotehnika.

Cietušais vērsās policijā un pastāstīja, ka viņam ir aizdomas par divu sieviešu saistību ar zādzību. Vīrietis iepriekšējā dienā pie drauga bija iedzēris, un tur bijušas divas sievietes, taču viņš no atpūtas saguris un aizgājis gulēt.

Kad pamodies, viņš konstatējis, ka dzīvokļa atslēga, kas bija kreisajā kabatā, ielikta labajā kabatā.

Izmeklējot šo gadījumu, policija nāca uz pēdām abām sievietēm un otrdienas rītā viņas aizturēja.

1982.gadā dzimusī sieviete tiesāta par dubultslepkavību, arī viņas partnere, kura dzimusi 1970.gadā, agrāk ir tiesāta. Abas vainu atzinušas, un jaunākā pastāstījusi, ka tajā vakarā viņa speciāli nav dzērusi, lai vēlāk varētu aiziet uz vīrieša dzīvokli. Viņa noskaidrojusi adresi, izvilkusi atslēgu un dzīvokli apzagusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu